De locatie voor 2023

HungaroMania 2023 vindt plaats in Leuven (Heverlee), in het centrum van België.

Adres (waarschijnilijk): Sint-Albertuscollege Heverlee, Geldenaaksebaan 277, 3001 Leuven (Heverlee - Haasrode).
Gebruik dit adres niet voor correspondentie!

Deze plaats is heel goed bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer.

We beschikken er over een paar zalen (praatcafé, eetzaal en optredens), ruime gangen (markt en expo) en meerdere vergaderzaaltjes (sprekers).

Dieren zijn niet toegelaten in de school.

De stad Leuven

De provinciehoofdstad Leuven ligt 25 km ten oosten van Brussel.

Leuven is een prachtige historische stad, waar de grootste Katholieke Universiteit van Europa en de hoofdzetel van AB InBev hun stempel op drukken. Ook het prachtige kleine en grote Begijnhof zijn zeker een bezoek waard.

Je kunt een toeristische zaterdag perfect combineren met je deelname aan HungaroMania op zondag. We helpen je hiervoor graag verder: laat je interesse weten via het formulier.

Met de auto of de fiets

Leuven ligt vlak aan het knooppunt van de autostrades E40 en E314 en is dus heel goed bereikbaar met de auto maar ook met de fiets.

Parkeren kan op het domein van het Sint-Albertuscollege, dat je binnenrijdt aan de Geldenaaksebaan. De parking ligt links, voor en achter het gebouw en biedt plaats aan meer dan 100 wagens. Ook je fiets kan je daar plaatsen.

Wegbeschrijving in detail:

Op de E40 neem je vanuit Brussel de afrit 23a naar Haasrode (let op: niet naar Blanden!), vanuit Luik de afrit 23 naar Waver: dat is de Meerdaalboslaan. Aan het rond punt volg je verder de Meerdaalboslaan tot aan de verkeerslichten. Linksaf in de Geldenaaksebaan vind je na 450 m rechts, aan verkeerslichten het Sint-Albertuscollege.
Kom je daarentegen vanuit Leuven, dan rij je aan Parkpoort de Geldenaaksebaan in, die je blijft volgen: je passeert de spoorweg (600m), verkeerslichten (250m), een bocht naar links (100m, volg de middelste weg). Na nog 900m, aan de verkeerslichten, ligt links de oprijlaan van het Sint-Albertuscollege.

Met trein en bus

Het station van Leuven is een van de grootste van het land. Rechtstreekse treinen zijn er minstens 2x/uur vanuit Antwerpen, Brussel, Luik en vele andere steden.

Het busstation van Leuven ligt links van het treinstation. Vanaf perron 5 brengt een bus (nr. 4 of 5) je om het half uur op 9' naar de (7e) halte "Pakenstraat".

Je keert dan te voet terug naar het kruispunt (verkeerslichten) waar je rechts de Geldenaaksebaan neemt. Ook na 100m volg je die hoofdbaan (middelste weg van drie). Na nog 900m, aan de verkeerslichten, ligt links de oprijlaan van het Sint-Albertuscollege.